L.O.V.E

L.O.V.E
the owners

Tuesday, 31 May 2011

~SELAMAT HARI GAWAI~

HELLOW...!
SELAMAT TENGAHARI....

hari nie sangat lh letih sbb dah letih sgt cuz mlm tadi done sudah meraikan hari gawai...maksudnyerr...'NGIRUP AI PENGAYU' ..haha..mmg lh wajib sgt bagi adat kitorang..huhu...yer...sgt lh hepi even tahun nie tak raikan kat kampong,tp bnyk sket lh pngalaman kat tempat DADY kejo nieh..hahah...bnyk juga wak org yang datang g umh..hehe...smua dady and fren2 skerjanya kerjasama g BBQ ,mnakala mek owg yg pompuan nie siapkn mkanan lh..huhu...mmg tak sbr lha tunggu jam tepat 12.00 malam ni kan..tp...akhirnya semua berjlan dgn lancar dgn laungan HOOOOOHAAAAAA ...........yeay2x.. hepy sgt2....smua yg ladies2 ngan superwoman minum RED GRAPE WINE yg siap dpilih oleh my sis..hahah...festyme lg tuh..mmg sedap ler giler...yg lelaki pulak minum dia org punya ai lh..huhu..tak sah kalo tak wajib....cuma ai tuak saja yg tak der..sbb bukan kt kampong ler..hehe..rncgan hari ni nak pg kampong BAKAS SIBUTI TP CANCEL plan coz my dad tak der cuti loh...sedih sgt2....kalo dpt pg mmg HEPI TERAMAT SGT coz ayiee AKAN jumpa my LOURVE kat saneeeee.....eeee...gerammm/.....MISS HIM A LOT.....MUAHHH...kk..sat lg smbong lg....jz nak share ape yg patut..tata...

No comments:

Post a Comment